Zaštita privatnosti

Pravila zaštite osobnih podataka na web stranici www.vijece-crnogoraca-zagreb.hr

1. Opće informacije

Ova Pravila zaštite privatnosti (dalje: Pravila) opisuju koje vaše osobne podatke prikupljamo, na koji način obrađujemo te u koje svrhe ih upotrebljavamo, kao i vaša prava povezana s vašim podacima. Vijeće crnogorske nacionalne manjine Grada Zagreba, Trnjanska cesta 35, OIB 24370544445 (dalje: “Vijeće“ ili “mi“) obrađuje osobne podatke korisnika svojih usluga i posjetitelja stranice www.vijece-crnogoraca-zagreb.hr u skladu s važećim propisima kojima je regulirana zaštita osobnih podataka (Opća uredba o zaštiti podataka 2016/679). Poštujemo vašu privatnost i obrađujemo osobne podatke pošteno i zakonito, isključivo na temelju valjanih pravnih osnova, odnosno sukladno vašim suglasnostima za obradu.

2. Način i svrhe obrade osobnih podataka

Ukoliko nam se obratite s vašim upitima, podatke koje nam pri tome dostavite obrađujemo isključivo za pružanje traženih informacija.  Vaše osobne podatke ne prosljeđujemo trećim osobama

3. Zaštita osobnih podataka

Prikupljene osobne podatke obrađujemo uz obaveznu primjenu odgovarajućih pravnih, tehničkih i organizacijskih mjera sigurnosti kako bismo spriječili svaku neovlaštenu obradu podataka. Pristup vašim osobnim podacima ograničen je samo na one zaposlenike kojima su te informacije nužne u pružanju naših usluga. Prikupljamo samo one podatke koji su nužni za predmetnu obradu i ne čuvamo ih dulje nego li je to potrebno, odnosno određeno zakonskim propisima.

4. Vaša prava

U svakom trenutku od nas možete zatražiti informaciju o obradi vaših osobnih podataka i zatražiti ostvarivanje sljedećih prava:

• pravo na pristup podatcima koji se odnose na vas
• ispravak ili dopunu vaših osobnih podataka kako bi uvijek bili točni
• brisanje osobnih podataka (ukoliko ne postoje opravdani razlozi za čuvanje podataka)
• povlačenje suglasnosti za obradu podataka
Zahtjevi, pritužbe ili upiti koji se odnose na obradu i zaštitu osobnih podatka možete uputiti na adresu elektroničke pošte vijece.cg@zg.ht.hr

5. Newsletter Vijeća

Upisivanjem vaših osobnih podataka u newsletter listu na web portalu, iskazujete svoju želju i dajete nam suglasnost da vam šaljemo obavijesti o aktivnostima i događanjima koje organiziramo u RH i druge informacije.
Vaše osobne podatke čuvat ćemo i koristiti sve dok se sami ne odlučite odjaviti s naše newsletter liste. U tom slučaju vaše osobne podatke trajno ćemo obrisati i ukloniti iz naših baza, u najkraćem roku.

6. Pravila zaštite osobnih podataka drugih web stranica/trećih osoba trećih strana

Na ovoj stranici pronaći ćete poveznice na druge web stranice ili portale. Pravila o zaštiti osobnih podataka na tim portalima mogu biti drugačija od ovih Pravila.
U slučaju promjena ovih Pravila obavijestit ćemo Vas o tome na ovoj stranici i ažurirati datum izmjene politike privatnosti dolje kako slijedi.
Ova Pravila su zadnji put izmijenjena 4.9.2018. godine.