povratak na sve vijesti

DRUŽENJE U CRNOGORSKOM DOMU U ZAGREBU

subota, siječnja 04. 2020.

Čestitkom Mir božji Hristos se rodi, Milanka Bulatović, predsjednica Društva Crnogoraca i prijatelja Crne Gore “Montenegro” Zagreb, 2. siječnja u Crnogorskom domu u Zagrebu, čestitala je Božić svima Crnogorkama i Crnogoracima na tradicionalnom predbožićnom druženju Crnogoraca i njihovih prijatelja. Druženje povodom pravoslavnog Božića i novogodišnjih blagdana organizirali su Društvo Crnogoraca i prijatelja Crne Gore “Montenegro” Zagreb, Vijeće crnogorske nacionalne manjine Grada Zagreba i Lidija Vukčević, predstavnica crnogorske nacionalne manjine Zagrebačke županije.

SRETAN BOŽIĆ , SRETNA NOVA GODINA, MIR BOŽJI HRISTOS SE RODI!

 Crnogorski dom u Zagrebu 2. siječnja okupio je goste, prijatelje i članove Društva povodom božićnih i novogodišnjih praznika, u organizaciji  Društva Crnogoraca i prijatelja Crne Gore „Montenegro“ Zagreb, Vijeća crnogorskih nacionalne manjina Grada Zagreba i Predstavnice crnogorske nacionalne manjine Zagrebačke županije ,

Iako je protekli mjesec bio ispunjen društvenim i obiteljskim proslavama i druženjima, svi ipak vole doći i uživati ​​u atmosferi dobre volje, toplih emocija, osmijeha i pjesama u Crnogorskom domu.

Milanka Bulatović, predsjednica Društva Crnogoraca i prijatelja Crne Gore „Crna Gora“ Zagreb, pozdravila je sve prisutne, posebno goste, izaslanike Gradonačelnika Grada Zagreba, Slavka Kojića, Radovana Simovića i Andriju Petrovića, i rekla:

- Drago mi je da smo se okupili na ovom tradicionalnom druženju, dobro došli i osjećali se lijepo. Želim vam sretan Božić i sretnu Novu godinu; Mir božji, Hristos se rodi! 

Najbolje želje za Novu godinu i Božić prisutnima uputio je i Slavko Kojić.

Uz pjesmu sa Zborom "Montenegro", a u skladu s tradicionalnim crnogorskim gostoljubivošću, na druženju su se našli i prijatelji iz ostalih zajednica Grada Zagreba.

Čestitke  su, kako je već uobičajeno, upućene svima uz želje prepune svega: sreće, zdravlja, ljubavi, uspjeha i novaca!