povratak na sve vijesti

DRUŽENJE U CRNOGORSKOM DOMU U ZAGREBU

subota, siječnja 04. 2020.

Čestitkom Mir božji Hristos se rodi, Milanka Bulatović, predsjednica Društva Crnogoraca i prijatelja Crne Gore “Montenegro” Zagreb, 2. siječnja u Crnogorskom domu u Zagrebu, čestitala je Božić svima Crnogorkama i Crnogoracima na tradicionalnom predbožićnom druženju Crnogoraca i njihovih prijatelja. Druženje povodom pravoslavnog Božića i novogodišnjih blagdana organizirali su Društvo Crnogoraca i prijatelja Crne Gore “Montenegro” Zagreb, Vijeće crnogorske nacionalne manjine Grada Zagreba i Lidija Vukčević, predstavnica crnogorske nacionalne manjine Zagrebačke županije.

SRETAN BOŽIĆ, SRETNA NOVA GODINA, MIR BOŽJI HRISTOS SE RODI!

 

            Crnogorski dom u Zagrebu 2. siječnja okupio je goste, prijatelje i članove na druženju povodom božićnih i novogodišnjih praznika, a organizirali su ga Društvo Crnogoraca i prijatelja Crne Gore “Montenegro” Zagreb, Vijeće crnogorske nacionalne manjine Grada Zagreba i Predstavnica crnogorske nacionalne manjine Zagrebačke županije.

Iako je protekli mjesec bio ispunjen društvenim i obiteljskim proslavama i druženjima, svi ipak vole doći i uživati u atmosferi dobre volje, toplih emocija, osmijeha i pjesme u Crnogorskom domu.

Milanka Bulatović, predsjednica Društva Crnogoraca i prijatelja Crne Gore “Montenegro” Zagreb, pozdravila je sve prisutne, a posebno goste, izaslanike Gradonačelnika Grada Zagreba,  Slavka Kojića, Radovana Simovića  i Andriju Petrovića, riječima:

– Drago mi je da smo se okupili na ovom tradicionalnom druženju, dobro došli i osjećajte se lijepo. Želim vam sretan Božić i sretnu Novu godinu;Mir božji, Hristos se rodi! Uvijek, godinama, proslave u našem Domu priređuju članice i članovi, donoseći obilje hrane i pića i stoga im hvala za ovaj nesebični doprinos proslavi.

Najbolje želje za Novu godinu i Božić  Crnogorcima uputio je i Slavko Kojić.

Zapjevali su svi i sa zborom  Montenegro, a posebno nam je bilo drago, da smo,  u skladu sa tradicionalnom crnogorskom gostoljubivošću, ugostili naše prijatelje iz ostalih nacionalnih zajednica, kao i iz Zagreba.

Čestitke nisu, kako je već uobičajeno, bile skromne: svi su međusobno zaželjeli puno svega: od sreće, zdravlja, ljubavi, do poslovnog uspjeha i novaca!