povratak na sve vijesti

TRADICIONALNO BLAGDANSKO DRUŽENJE U CRNOGORSKOM DOMU U ZAGREBU

srijeda, siječnja 04. 2017.

U organizaciji Društva Crnogoraca i prijatelja Crne Gore "Montenegro" Zagreb, Vijeća crnogorske nacionalne manjine Grada Zagreba i Predstavnika crnogorske nacionalne manjine Zagrebačke županije u Crnogorskom domu u Zagrebu 3. 1. 2017. održano je tradicionalno druženje u povodu Nove godine i blagdana.

BLAGDANSKO DRUŽENJE U CRNOGORSKOM DOMU U ZAGREBU

     U organizaciji Društva Crnogoraca i prijatelja Crne Gore "Montenegro" Zagreb, Vijeća crnogorske nacionalne manjine Grada Zagreba i Predstavnika crnogorske nacionalne manjine Zagrebačke županije u Crnogorskom domu u Zagrebu 3. 1. 2017. održano je tradicionalno druženje Crnogorki, Crnogoraca i prijatelja Crne Gore  u okviru novogodišnjih i božićnih blagdana.

       Tradicija da se u Dom na ovakva druženja donosi i ove godine rezultirala je prebogatom trpezom na kojoj su se našli i brojne crnogorske delicije kako slane tako i slatke, pogotovu crnogorska pića- vino, loza. šljiva... Bio je tu i APERITIV BAR u aranžmanu Milke Babović.

      Brojni posjetioci uzvanici i gosti učinili su da je Crnogorski dom bio prepun, ali ne i tijesan. Ugodno atmosfera uz pjesmu i razgovor potrajala je više sati, a u njoj su uživali i službeni predstavnici Grada Zagreba izaslanici gradonačelnika koji već tradicionalno prisustvuju ovo druženju. 

 

 

POZIVNICA ZA DRUŽENJE

Dokument