povratak na sve vijesti

POSJET PREDSJEDNIKA SKUPŠTINE CRNE GORE IVANA BRAJOVIĆA CRNOGORSKOM DOMU U ZAGREBU

subota, lipnja 10. 2017.

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović posjetio 9. 6. 2017. Crnogorski dom u Zagrebu

      Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović posjetio 9. 6. 2017. Crnogorski dom u Zagrebu, gdje se sastao s predstavnicima NZCH, njenih članica, članovima Koordinacije vijeća crnogorske nacionalne manjine na području RH i uglednim pojedincima crnogorskog podrijetla koji žive i rade u Republici Hrvatskoj.

      Susretu su prisustvovali ambasador Crne Gore u RH gos. Boro Vučinić i članovi crnogorske delegacije.

      U ime domaćina predsjednika Brajovića je pozdravio Danilo Ivezić, predsjednik NZCH koji je goste upoznao s načinom organizacije, djelovanja i programskim aktivnostima NZCH, njenih članica i Koordinacije.

       U svom obraćanju gospodin Brajović je prisutne upoznao s aktualnim političkim trenutkom Crne Gore, na unutarnjem i vanjskom planu uz poseban osvrt na činjenicu ulaska Crne Gore u NATO savez i njene aktivnosti na planu ulaska u Europsku uniju.

      Živu riječ ne mogu zamijeniti nikakave informacije s portala ili novina, pokazalo se to i ovaj put jer su prisutni imali veliki broj pitanja na koja je gost Crnogorskog doma odgovarao u dužem vremenskom rasponu od planiranog protokolom.

      Na kraju susreta, u ime Zajednice Crnogoraca Split predsjednica Nataša Gerželj  je gostu poklonila sliku sv. Dujma zaštitnika Grada Splita, a Danilo Ivezić izbor knjiga iz izdavačke djelatnosti NZCH.

Web

ZAJEDNIČKA FOTOGRAFIJA SA SUSRETA U CRNOGORSKOM DOMU